top of page

Sobre mi i la meva metodologia

Soc Llicenciada en Psicologia, amb acreditació com a Psicòloga General Sanitària, número de col·legiada 21.595 al COPC.

A través de la pràctica clínica, vaig anar coneixent i entenent la importància de les relacions amb les figures de vincle des d'etapes ja primerenques i com afecten aquestes relacions en la vida adulta en múltiples sentits. Això va despertar el meu interès en aprofundir els meus coneixements en Trauma: tant traumes relacionats amb les figures de vincle i relacionals, com traumes provocats per situacions estressants concretes. Amb aquestes inquietuds m'he format en IFS (Internal Family Systems) (formacions bàsiques i formacions avançades), EMDR (formacions bàsiques i formacions avançades) i Teràpia Sensoriomotriu, a més d'aplicar tècniques Humanistes, Projectives, Sistèmiques i altres Teràpies de Tercera Generació, així com eines per a l'estabilització emocional de les persones com la Meditació, Mindfulness i altres tècniques de relaxació. Assisteixo a formacions regularment, la meva passió és aprendre. 

 

Tots aquests coneixements em permeten realitzar psicoteràpia tant de manera individual (centrada en persones adultes), en parella, família i grups.

Professionalment, sempre m'he dedicat a la psicologia privada: abans col·laborava en diferents centres sanitaris, en el SIAD de Sitges i en el Projecte Abrik de l'Ajuntament de Cubelles. Actualment, em dedico a la psicologia sanitària en l'àmbit privat en la meva pròpia consulta i, a més, soc professora docent a Isep en el màster de Psicologia Clínica, del mòdul de Trastorns de la Personalitat, que tant tenen a veure amb el trauma temprà.

També intervinc com a assessora de maternitat i criança on, a més d'utilitzar tècniques apreses en formacions, tinc la meva pròpia experiència com a mare.

Caminem junts?

2C6A710A-AE21-42C5-9AFA-0D5701445750.PNG
bottom of page