top of page

Sobre mi i la meva metodologia

Sóc Llicenciada en Psicologia, amb acreditació com a Psicòloga General Sanitària.

A través de la pràctica clínica, vaig anar coneixent i entenent la importància de les relacions amb les figures de vincle des d'etapes ja primerenques i com afecten aquestes relacions en la vida adulta en múltiples sentits. Això va despertar el meu interès en aprofundir els meus coneixements en Trauma: tant traumes relacionats amb les figures de vincle, com traumes relacionats amb situacions estressants concretes. Amb aquestes inquietuds m'he format en IFS (Internal Family Systems)EMDR (formacions bàsiques i formacions avançades) i Teràpia Sensoriomotriu, a més d'aplicar tècniques Humanistes, Projectives, Sistèmiques i altres Teràpies de Tercera Generació, així com eines per a l'estabilització emocional de les persones com la Meditació, Mindfulness i altres tècniques de relaxació. I en aquest sentit, la meva darrera aventura... professora docent a Isep en el màster de Psicologia Clínica, del mòdul de Trastorns de la Personalitat, que tant tenen a veure amb el trauma temprà.

 

També sóc membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i del COPC, on assisteixo freqüentment a conferències sobre temes d'actualitat en diferents àmbits de la salut mental.

 

Així, des d'una vessant integradora, les tècniques utilitzades dependran no només de cada persona, sinó també del moment vital en què es troba; de manera professional les aniré adaptant. Tots aquests coneixements em permeten realitzar psicoteràpia tant de manera individual (amb nens, adolescents i adults), en parella, família i grups.

 

Intervinc com a assessora de maternitat i criança on, a més d'utilitzar tècniques apreses en formacions, tinc la meva pròpia experiència com a mare.

A més, vaig realitzar un Màster en Psicologia Clínica Infantojuvenil i un Màster en Intervenció en les Dificultats dels Aprenentatges, a Isep. Des de la vessant dels aprenentatges, realitzo estimulació cognitiva tant amb nens amb dificultats dels aprenentatges, com amb persones adultes amb danys neurològics de diferent naturalesa.

Caminem junts?

foto emma web.jpg
bottom of page